Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekshimmel

På ett bräde balansera,
orden som fanns, orden du sa
I himlen på moln sväva,
tankar om dig, tankar jag har
Under en sol figurera,
ögon tindra, ögon som ser
Över natthimmel vandra,
närhetskänslor, i närheten av...

©Björn Blomqvist 2016




Fri vers av Björn Blomqvist
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-02 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist