Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chopin i Prag

Mitt i en park i Prag
ett piano under bar himmel
Alla vet att pianon
måste skyddas för väder och vind
om dom inte skall åldras
som människor

En man spelar på pianot
Chopin klingar som en elegi
över kroppars
förgänglighet




Fri vers av stenhur VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-03 09:35



Bookmark and Share


  walborg
Musiken är evig och oändlig och ger oss frid som knappt något annat kan
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP