Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En särskild länk

Är ingen särskild
inga stordåd är gjorda

vill bara vara
en länk i livet
som håller
för stormar och kyla

tugga på ett strå
spotta i medvind
skratta med dig
våra blickar möts

jag ser dig nu
och den du var då
åker hiss i tiden

där går en människa
som jag älskar

jag står kvar
ser dig åka

genast vill jag se dig igen!

















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 217 gånger
Publicerad 2016-02-03 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder