Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism & rimvers


Senhöst [triptykon]

~*~

I

TV Historia

En Erik Satie melodi på piano i en tysk infomercial på History
är det bästa som hörs på TV i den musikaliska moderna öknen


II

I Trädghården Stå Stora Träd och Små

Kyrkväggarna som visar målningar putsades
men alla små meddelanden i klocktornet vitmålades
med utsikt över sjön från vikings tid
stod säkert där ett Odinstempel i var årstid
på sin höjd med sädesfälten bredvid


III

Gubben Noah

Hur står det till i det gamla Medelhavsriket
där Noaks Ark en gång seglade...

Jag är uppvuxen med spel där man ska hoppa och springa och nå nya nivåer
det ger ett positivt beteende
nu finns många destruktiva spel där man skjuter ned saker och motståndare
såna fanns också förr men var i minoritet
det ger ett negativt beteende
man behöver inte vara beteendefoskare för att fatta det
däremot ger videotittande inte mer våld

men de här spelen är som att se på en Stephen King film och heja på de som skjuter ned huvudrollsinnehavarna
de flesta hejar på huvudkaraktärerna

inte konstigt det finns sånt som IS idag
förr fanns en del extremistgalningar på vänster och högerkanterna enbart


15, 16 & 18 Nov 2015

L Patrik W Johansson




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP