Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om medvetande i stressigt samhälle


Snön knastrar under din sko!

Natten blir till gryning
Solens första strålar brister fram med glädje över isblå himmel!

Du vaknar, känner stress och oro.

Doften av varm dryck och att se en klar morgon gry gläder mitt sinne!

Det du känner är doften av stress.

Dörren öppnas ut mot en ny dag och nya möjligheter,
snön ligger som en gnistrande kristallmatta för att ge hopp och skönhet.

Du tar steget ut, känner kyla och tar kliv på bister frusen väg.

Vi går bredvid varandra, jag hör den glada snön knastra under din sko!

Du hoppas på nästa årstid, för då blir allt bättre och du kan åter le.





Fri vers av Elin Norrland
Läst 411 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-04 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Norrland
Elin Norrland