Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte passa in


Livet i korthet

Livet i korthet
Ja det är en enda smet!

Aldrig man kommer att vara inne
inte ens fast man har rätt sinne.

För snäll go och glad
jag låter som reklam för kexchoklad.

Men säg hur skall jag då istället vara
nog har jag kapacitet att min personlighet få låta fara.

Men då skulle jag inte längre vara jag
För godhet finns väl ingen bitter lag?

Näe glöm, gå vidare och se framåt
ja det är mitt uppsåt.







Bunden vers (Rim) av Elin Norrland
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-24 22:26



Bookmark and Share


  Zandor
Du skall vara dig själv hjärtat...
2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Elin Norrland
Elin Norrland