Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÖNSKAR ATT JAG KUNDE KALLA MIG KUMMUNIST MEN JAG ÄR (Bilden är Queen)


EN ANARKIST

FÖRST ETT EN BRA BILD
SEN KAN VI DIKTA
AJ FAN, BILDEN..
OAVSETT SÅ ÄR JAG PÅ DOM SVAGAS SIDA
PUNDAREN, HORAN, DÅREN
ELLER FATTIGLAPPEN, INDIANEN, INUITEN
VÅR SVENSKA LAPP
ZIGENAREN SOM SITTER OCH SER PÅ DIG
NU SÄGER DU DOM HETER ROMER!
HAR DOM SAGT DET?
ELLER LÅTER DET BÄTTRE
VI GLÖMMER, VI FÖRNEKAR ATT
FÖRDOMMAR HAR INGET NAMN;
BLATTE, SVARTSKALLE, BÖG, ETC, ETC
ÄR VAD VI KALLAR DE SOM INTE PASSAR IN
I VÅRAN VÄRLD
ÖPPNA ÖGONEN OCH SE!




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 449 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-04 18:31



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Fy fan denna är klockren. Ska bokmärka texten!
2016-02-08

  Lars Hedlin
RÄDSLA är ett annat ord och Oförståelse. Bra belyst min vän!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Du sätter ord på det många bara tänker...bra...
2016-02-06

  Ollle
Fördomar ska man ibland vara rädd om, de får man av en anledning, kanske därför djuren flyr när människan närmar sig skogens vrå och biluthyraren har fullbokat i sin kalender i vissa fall.
Inga enkla svar men många mänskliga tankar.
2016-02-05

    MichaellQ
Bravo!! Gillar dina ord. Bokmärker
2016-02-05

    ej medlem längre
Gillar din text mycket. Kloka tankar över svåra frågor.
Mvh annokas
2016-02-04

  Åse Tropp VIP
Läser att du skriver viktiga ord på arket även om du ironiserar!
2016-02-04

    Dan Myrbeck
Bra Brandfackla.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano