Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spontana tankar

Vi människor ;

vi är utlämnade till varandra

Vi människor;

vi gör så mycket;

med varandra

Vi vandrar med varandra

i regn och sol;

i glädje och sorg,

och så länge

vi är medvandrare

känns det gott att leva.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-05 10:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
I medvind går det fort
Som att cykla. Men i mot
Vind så tungt och
Frysen kan man även bli
Minns i det inre alla fina
Minnen med Människor
Som värmer i kylig blåst!
Tack.För ärlig betraktelse
Med medmänskliga ögon!

:)

2016-02-05

  soligajag_1 VIP
Precis så ska det vara!!
Vi är med varandra!!
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP