Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mykorrhiza

jag är en knut i ett nätverk nu
av människor med sorgsna hjärtan
vi finns här och vi finns där
genom tiden knyter sig nätet
binder oss kanske samman med en kväll
då vi 6 år gamla låg i baksätena
på rusande bilar våra pappor körde
under tvillinggatlyktornas gula sken
som slog mot våra ögonlock som vågor
kanske hade vi begravt ett husdjur
och visste att vi aldrig skulle bli hela igen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-05 16:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har med stor säkerhet fångat vemodet.
2016-02-06

  Respons VIP
Ett nätverk av människor med sorgsna hjärtan - en vacker dikt om ett förflutet sammanhang som kanske lever kvar.

2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside