Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge internet finns kvar

 

 

 

jag skulle kunna pränta in
ditt namn
på mitt skinn
precis ovanför
där blodpumpen min
bor

men varför skulle jag
för när jag väl är död
så tynar min kropp bort
tatueringar är inte eviga

trots att min kärlek är
just det


jag vill skriva ditt namn
bland stjärnorna
skrika ditt namn från Mt. Everest
så att det ekar ut
i evigheten

men det kan jag ej
tyvärr
så därför får du den här dikten
för så länge internet finns, så finns den kvar


även om du aldrig läser den

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-02-05 21:58



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
smart där... ;)
fast det hade ju varit mer romantiskt att vråla någons namn från ett högt berg.
Om det nu var menat att vara romantiskt :P

Bra skrivet. :)
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP