Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår pågår!

Naturens timglas tajmar in
vår i alla nordens länder
och jublar gör vårt sinn´
när den återvänder.

Nu sprudlar det av härlig lust
vår röst med naturens blandas
när vårt öga ser det just
vi som skog, gott andas.

Nu trängs, sprängs knoppens hud
blomman träder fram och bävar
i en stört skön skrud
i soligt ljus
vi som den svävar
med kanske den:
Den vackraste av allt
i en av våra nävar...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-06 16:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin! Föreslår Rimmad vers.
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt