Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le, le bara le!

Sänk inte en lycklig stund
för missunnsamhet eller avund
Tänk och njut av den lycka som är
och den glatt bär så länge den är där!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-06 18:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
BRA!
2016-02-08

  Irene Åberg
HEJ*
Ja Hoppas det blir*
LYCKA*Hela*ÅR*2016*Här*


2016-02-07

  Rise Little One
En underbar text som sprider glädje!
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt