Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet efter ett tips ifrån en vän...


En dublett!

En man bjöd mig på en kaka
jag ville ju också vara bussig
bjöd på en kaka tillbaka...

Nu hade vi en var...

Han bjöd mig på ett gott råd
jag hittade också ett bra tips att bjuda på
till hans förråd
då hade vi
två var...




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-06 18:34



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej!
Ja Bjud på Vänlighet
Du får 100%Glädje.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt