Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Restprodukt

Livet tillhandahåller

en mängd restprodukter

och till slut

blir man själv

en restprodukt

av livet

och av sig själv




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-06 23:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske blir vi alla
bara rest produkter
Av minnen,drömmar
Förälskelser människoöden
Ärrade svek inuti
Kanske är det
Det som är
Vackrast ändå!
Livets verk.
Ej den sköna tomma ytan!
Tack för kort men djup
"Skaldebegrundan"
:)

2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP