Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Jag gillar platser
där min närvaro
är ett tillfälligt inslag
men gärna återkommande

Det känns nästan
som om en del av dem
tycker om mig




Fri vers av stenhur VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-07 14:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gillade man inte platserna i fråga skulle man ju inte återkomma.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP