Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angrip dina demoner som en slugger

Att ta sig över gränsen kan tyckas vara en omöjlighet
när man är skärmad och stängd
blockerat dina sinnen

Men varje människa måste nån gång bryta sig fri
bort från trångboddheten de stängda dörrarna
korridorer utan exit




Övriga genrer av Neal
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-02-07 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har en annan definition av demoner. Och då det gäller sådana - d v s onda andar - gäller andlig krigföring.

"Slugger", ja... Titeln på ett visst album...
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal