Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp mig nu

Det tog så lång tid att bli fri
år av lidande fördärv av själen

jag var förblindad av smärta och hat
vilseledd och förförd

långt ute till havs utan strand i sikte
med ett trasigt segel i ett stormande hav




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 188 gånger
Publicerad 2016-02-07 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal