Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

big bang

så kröker sig
seendet som ljuset
bortom vetandet
idéns big bang

tanken om att en myra kan
strypa en elefant
gör det möjligt

allt otänkt drivs av en tro
upptäcks
aktualiseras
tänkas och skapar nya
världar

om vetandet skulle vara
troendets slutpunkt
så finns vi inte

Roger Karlson




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 272 gånger
Publicerad 2016-02-07 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson