Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likes

Vi har antagit att
varje känslomässig
affektiv samt intellektualiserad
yttring är att betrakta
som en produktionsstörning
i fabrikationen
av tummar i bekräftelseindustrins
grotta

befolkad av bortvända ansikten
som rabblar utsagor
tömda på allt innehåll

utan frånsida
med alla möjligheter
till aktualisering –
utsmetat
rosa navelludd

delat som ett gulligt djur
med en apterad handgranat i svansen

försvunnen i existensens slukhål tillsammans med fyrtiotre likes

 

 

Roger Karlsson

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-02-07 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson