Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kollektivt medvetande


Varje Droppe Räknas

ditt leende helar mig
från min skugga i det undermedvetna sen
kan jag lyssna på högre jaget
lyckas att möta dagen

lyktan söker klarhet
så lyckan dödar hatet
lyser upp hela havet

för varje droppe räknas
från botten till ytan

min stolthet vill synas
ovanför ytan om den kan förändra

brasan kan ryka om vi bara eldar
tranan skall flyga, vaka och älska
lejon skall ryta om faran oss närmar

för varje droppe räknas.....




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-07 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart bra skrivet!
2016-02-08

    ej medlem längre
Du har fångat den storslagna helheten med en droppe! Tjusigt skaldat!!!
2016-02-07

    Sefarge VIP
'lyktan söker klarhet
så lyckan dödar hatet
lyser upp hela havet'
Wow! Livsglädje!
Ger hopp om framtiden. ..
Härligt Skaldat.
Tack!
:)

2016-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Varje droppe är värdefull!
Utan droppar, inget hav.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl