Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg till dom

Säg till dom att jag inte är gjord för kärlek
Säg till dom att det här hjärtat inte slår för någon
Jag är bättre när jag är ensam

Vi är inte lika, du är för vårdslös

Säg till dom att vi krossar många hjärtan
Säg till dom att vi inte stannar för någon
Vi är bättre när vi är samma

Jag sa en gång att du var solen
Och att dras till dig är farligt

Det är därför jag vill ha dig
För jag är rädd för att bli älskad

Du finns alltid där för mig
Vem kan röra mig som du

Säg till dom att jag inte är gjord för kärlek




Fri vers (Fri form) av Hecate
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-07 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate