Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 2014-08-31


Soffan

Den starka doften av dig i mitt hem
I min soffa
som en gång var din soffa,
tonade bort
Otroligt snabbt
Innan jag hann tänka tanken
Var fragmenten av dig borta
Eller åtminstone inte så himlastormande som tidigare

Kvar var jag; mitt i mina känslostormar. Som blev mindre, när sommaren nu blev till höst .
Nätterna blev kallare och mörkare.
Det fanns ingen längtan tillbaka . Till det vi faktiskt var.
Kanske var du bara en sådan där sommardröm?
En sådan där dröm som visas i kärleksfilmer?
Lusten trollbinder oss, men känslorna existerar inte. Inte kärlekskänslorna.

Lusten, som jag trodde var kärlek från min sida- var just det- bara en stark attraktion.
Kanske är det så att vi är för rädda om varandra - att vi har något som är starkare än kärlek och lust?
Jag tror det kallas vänskap.

För är det inte så, att kärleken kommer och går, men vänner består?
I så fall har du mig för alltid. En plats i mitt hjärta.




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 00:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Riktigt bra!
2016-03-20

    Hecate
Perfekt beskrivning
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta