Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven den 2014-08-26


Handmagnetism

Tiden har gått
Du rör vid min hand
Precis som du gjorde förr
Inget har förändrats

I din närhet blir jag alltid varm
En känsla, omöjlig att förklara
Griper tag i mitt innersta
Försöker låta bli
Det är ju förbjudet




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-02-08 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta