Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2009, tror den får en andra chans


stillbild

 

 

Regnets porlande

dämpar tonerna

 av musik

 

dina anletsdrag  

stilla mot grönt

 

 ögonens poesi

väcker min längtan

 

vi förenas i regnet

och tårarnas famn




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-08 02:03



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert som en fuga i ängslan!
2016-02-08

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker
2016-02-08

  M.A.J.R
Det var underbart skrivet. Tycker verkligen om denna!
2016-02-08

  Lars Hedlin
En underbar text!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Jag sitter just och lyssnar till regnets porlande...din dikt passar bra in... underbar bild...
2016-02-08

    ej medlem längre
Känner poesins sköra trådar spinna ihop dina ord. Vackert.
2016-02-08

  lodjuret/seglare VIP
Ibland är det (så) olika. Olika texter, olika bilder, olika dagar. 2009 i september... För mig var det sista dagarna i Kalstad.
2016-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin känsla i din vackra dikt i symbios med underbar bild.
2016-02-08

    ej medlem längre
Bra beslut! det är en mycket fin text..
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell