Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gåta

Öppnade dörren
stod plötsligt på andra sidan
hur kom jag hit
för när jag vänder mej om
är dörren stängd

undras om ångesten följde med
till andra sidan




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-08 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att den stannade kvar på andra sidan. Du får sätta lås och bom på dörren;).
Intressant text gillar den. Kan betyda så mycket.
Mvh annokas
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson