Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag torkar ut, utan mina droppar.


kyss mina trasiga tårar

kan du inte göra dom hela?
kyss dom,
med dina mjuka
läppar.
gör mina tårar hela
så att jag kan gråta igen.
det var så länge sedan sist,
och jag har längtat.
så.
ge mig inte allt i världen,
ge mig bara.
en magisk, mjuk,
kärlekslös
kyss.
gör mina tårar hela!

för jag vill gråta igen.




Fri vers av Kathleen
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-04-29 20:18



Bookmark and Share


  mjuk
Ååh vilken härlig känsla det finns i denna dikt.Jag gillar orden "gör mina tårar hela så att jag kan gråta igen". Det är så skönt att få gråta ibland och gör så gott åt själen.Bra gjort!
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen