Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga svar

Och det känns mer hanterligt nu
sen jag börjat med min medicin

jag minns dig fortfarande, Förlåt.
för alla mina felsteg

men jag tror fortfarande
fast tiden den har flyt

och jag vill leva vad vill du




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-08 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal