Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalitet istället för kvantitet

är att föredra
För sånt som går sönder stup i kvarten är
ingenting att ha
Gör inte den endaste människa glad
Bara en massa extra jobb att laga
Ett onödigt slit och släng samhälle, tycker jag
Så om jag vill ha någonting måste det vara bra
Hålla i lite mera än en dag, i alla fall
För bara det bästa är gott nog till mig
Men så ska bra grabbar också ha bra grejor
Och jag är en bra grabb…

Kvalitet istället för kvantitet!

Ken Cassel
9/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-09 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel