Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos Sonnevi...

Hos Sonnevi läser jag att Adonis
tänkte sig och skrev
att dikten konsten
inte finns
utan kärlek

det är inte sant
men det borde

så att allt vad som är skönt
är kommet
av
njutande, kärlek och lust

inte
smärta, brist lidande saknad

 

 

Roger Karlsson

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-09 17:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Högst är kärleken, men når vi alltid dit?
2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson