Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åre

Pist out
Of pist
On pist
Pist all over
Inside pist
Pist outside
Pist the same
Pist and shame
Pist
Totally pist
Pist again
Åre pist
I pist
You pist
And everybody
else pist
Its pist again
Elswhere pist
All pist
The cat pist
Dog pist
I pist you

Even more pist
What ever pist
So pist
Poetry pist

 

 

Roger Karlsson

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-02-09 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson