Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skiter i mig

Jag önskar att
hon förstog hur jag kände
att jag bryr mig väldigt mycket om
henne och hennes stadie
men det verkar som om hon skiter i mig
hon säger inte ens hej när hon går förbi.

Jag orkar inte alltid vara de första
som går fram
jag vill ju också bli bekräftad.
Jag har gjort det jag kan
stöttat henne i alla möjliga positioner
jag vet inte mer hur vi ska ta oss fram
för det verkar som om hon inte alls
är intresserad eller bryr sig.

Hjärtat gör ont
detta har pågått ganska länge nu
ska jag berätta för henne
eller ska jag bara strunta i allt
är bara rädd att det kommer att bli som vanligt
att hon säger att hon ska bli bättre
men det är bara tomma ord som ekar.

Folk säger hela tiden att de finns där
när det väll händer att man behöver tröst eller hjälp
är det de spårlöst försvunna.
Hon är falsk som alla andra
jag är dum som trodde på allt
idag är jag helt ensam
har ingen att vända mig till
eftersom ingen är ärlig
eftersom det finns ingen bra personen
som man kan vila huvudet på.
jag vill nog aldrig mer se henne
synd bara att vi delar samma klassrum.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 09)




Fri vers av Arnela
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-09 18:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Alltid tråkigt när "vänner" sviker.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela