Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motto: Kan du, kan väl jag...

-Varför togs så många festprissar in i Kommunal?
- Vi tyckte ju, att vi gjorde fackets allra bästa val
på dem skulle kunna en bra och klar koll!
Med ledningen tog sen över samma roll
och till slut kom ju bara fester, inget annat på tal...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-09 18:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kommunals nya valspråk:

Snubbar utan nubbar
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt