Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aforism & kortvers


Julmus [7 fragment]

~*~


Wall E och Minions

Jag tänkte då jag såg Wall E att det där kan de säkert göra 3, 4, 5 filmer på och en egen om alla roliga små städrobotar mm Den idén kom istället på Dumma Mej med en film om alla hjälpredor kallade Minions... Den är säkert rolig för ungarna men varför fick aldrig de bakom Wall E samma idé då det är Disney med tusen hjärnor bakom... Ge städroboten en egen film eller gör en Wall E 2...
Men de kanske fick den idén medan jag skrev det här...

 

En Jul Räddade Jag en Julmus inuti Väggen

Man ska hålla känslan av medmänsklighetens värme och meddjurligheten vid liv;
skadar inte om man har tomteskägg på riktigt som undertecknad

 

Oinfriade Fantasier till Materialiserad Text och Musik

Att se in i framtiden och att sedan se från framtiden bak i tiden
med samma mål
och samma avstånd

 

Fragment I: Torp

Skrivelser ifrån vinden av ett gammalt sockenskräddartorp, som blev ett fisketorp, som blev ett barndomshem och som blev en villa sen...

 

Fragment II: Morf

Det finns ingen censur på livet
men ofta självkritik på det som är skrivet

 

Chop Suey

Sidensvansarna åt i buskarna
en hel familj, en kort stund
vi åt den hemlagade pizzan
en lång stund tillagad i köket

 

Julaftonskväll

Mimosasallad direkt ur burken
senare läsning sen helgdagsnatt
till stjärnbeprydda morgonen

av någon jultextsamling
tradition sedan Dickens 1845

"How many Christmas ghosts has there been, Oh I believe 1800 or so"

 

Infallsvinkel

Nordeuropeers själar bor uti träden
Nordamerikaners om vallmofält, blåklint och vitsippor uti den stjärnklara natten

 

5, 6, 10, 15, 21 Dec 2015 & 5, 6 Jan 2016

L Patrik W Johansson

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-09 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP