Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

Jag vet inte varför
Det är väl sån jag är

Att det ska vara så svårt att släppa dig
Nog för att sånt brukar vara svårt

"Jag tänker inte behandla dig annorlunda"
Du ljög
Jag trodde dig


Och sedan slog du sönder mitt luftslott
Som jag byggt på i ett halvår

Och det liksom självantände
Lågorna slickade fasaden
Likt passionen vi en gång haft

Och jag stod trasig och tittade på
När mitt vackra luftslott blev till aska
Och du gick upp i rök




Fri vers av Lolloowh
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-09 23:28



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Stark text, känns närvarande och målar fram bilder.
2016-04-17

  Robin V
"Och det liksom självantände
Lågorna slickade fasaden
Likt passionen vi en gång haft"

Jäkligt snyggt formulerat. Bra skrivet!

2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh