Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röra vid dig

jag vill röra dig

med mina ord

 

låta dem leka längst med

din nacke och rygg

 

 

hitta in och

komma nära

 

där är min längtan

 i orden,

som solen mot snön,

likt vinterbäcken under isen

 

färdig att bryta fram

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-10 03:41



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som berör....
2016-02-18

  Minkki VIP
ett väldigt mjukt och lekfullt anslag i dina ord, sista raden ger en dramatisk sluteffekt
2016-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert..
2016-02-14

    Dan Myrbeck
För att förstå ordens kärleksmakt
måste man vara autodidakt.

Fint skaldat.
2016-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner smeker i din fina ord.
2016-02-10

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord.
2016-02-10

    ej medlem längre
Vackert, sensuellt skrivet!
2016-02-10

  louisegirl
Så vackert!
2016-02-10

    ej medlem längre
Änglavackra ord.
2016-02-10

    ej medlem längre
Just så! Känslig i sin skepnad..*
2016-02-10

  Nils-Robert
En så vacker bild till din text.
N-R
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell