Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär längtan



min lust
likt regndroppar
som faller

pockande, ivrigt

mäter sig i
dina fuktiga brunnar

faller över dina
sinnliga händer

ner över din
pulserande manlighet


min lust
likt regndroppar
som faller

fuktar marken
för dig



©Teresia Ridell (10/2-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-10 09:57



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En alldeles underbart
sensuell och vacker
dikt
2016-02-15

    Dan Myrbeck
Den bästa väderleksrapport
jag hört!
2016-02-10

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
sexig dikt! ;) d gillas =)
2016-02-10

  Gisela Nordell
vackert sensuellt faller orden in i mitt medvetande till samstämd bild
2016-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Regndroppar, vilken underbar metafor för kärleken och livet!
2016-02-10

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackra och sensuella rader i mjukt flöde..!
2016-02-10

    ej medlem längre
Levande sensuella ord som förtrollar.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell