Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psyko(s)emantem

 

Tre teman återkommer ständigt
i
neurosernas och psykosernas
mer eller mindre
deliriösa
berättelser

det är
sex Gud och familj

men

vill någon veta
varför

 

 

Roger Karlsson

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-10 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson