Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varsamt lyssna in

Varsamt lyssna in

tystnaden

 

 känna smaken

 på snöflingan

 i min mun

 

låta vinden ila under min kappa

 

tappar min  hatt

 känner mig friare utan

 

 kristallerna i mitt hår

 smälter och rinner ned för min panna

 

jag är bara en av alla,

 bara en av alla

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 345 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-11 01:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Människan är som snöflingan,
bara en av alla.
2016-02-12

  mike irow
mycket sensuel
o fint skrivet
fast för mig
för stora avstånd
mellan raderna
jag gillar still o ordsamspel
kram
2016-02-11

    ej medlem längre
Orden är sköra som kristaller och melodin mellan raderna nynnar ljust.
2016-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker och stillsam dikt, som målar tystnadens bild i snövitt.
2016-02-11

    ej medlem längre
Just så! Bra formulerat..
2016-02-11

  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"...Daglig Kraft av "två anonyma lyssnare" i England(nunnor)
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell