Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Svävar tillsammans






avskalad

nära
så nära

svävar vi
tillsammans

göra det omöjliga
möjligt



©Teresia Ridell (11/2-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-11 11:38



Bookmark and Share


  ULJO
Ord och bild i en underbar harmoni

2016-02-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämmig o bra
2016-02-15

    Dan Myrbeck
Verkligen bra! (Har några små språkliga justeringar, berättar om du vill)
2016-02-12

  KYREUS of Sweden
Gärna.

Hjärna.
Hjärta.

: symbios
2016-02-11

    ej medlem längre
Ord och bild ger en underbar upplevelse av kärlek.
2016-02-11

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kort men vackert! =)
2016-02-11

    ej medlem längre
Fint!
2016-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin poesi om kärlekens magiska inverkan!
2016-02-11

  Fem hjärtan VIP
Underbart om kärlekens mirakel!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell