Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är en klippa

Ett berg att räkna med
Och vilken utsikt sen
Himmelskt vacker
En utsikt som inte lämnar någon oberörd
eller ifred
Kom så får ni själva se
Kom och titta på kvinnan som man mer än gärna
vill älska med
Som man mer än gärna vill pippa och smeka
till orgasm
Klättra upp tätt inpå
Så ta med dig en kompis du om du känner för det
och upp för berget börja gå
Ja, ni har nog sett henne någon gång på Tv
då fröken Everest inte är så svår att hitta…

Hon är en klippa!

Ken Cassel
11/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-11 13:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hmm...kul...:-))
2016-02-14

  Lynx63 VIP
Hm är alla berg kvinnor? Nå lite kantig och taggig är hon allt, men smaken är som baken delad. *FNISS texten är suverän, tack kram.
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel