Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småsinthet och avundsjuka

 

låt bilan falla

över lömskhet

 

spänn bågen

mot djärva mål,

väck musornas

drömmar

 

utarma  avundsjuka

och småsinthet,

ordklyveri

och dekadans

 

känn kraften

i varat

och lusten

 

spräng gränserna

 

med  skapande och

trovisshet




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-11 17:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en bra uppmaning...
2016-02-14

    ej medlem längre
Styrkan ligger i dina ord, dom spränger tveksamhet och rädslor.
2016-02-12

  lodjuret/seglare VIP
Usch ja. Men på tisdagar efter sju är jag med på struntprat. Samt på fredagar efter tredraget.
2016-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra budskap till oss alla!
2016-02-11

    Dan Myrbeck
Bra ordat!
2016-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell