Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mina ögonlock

Jag kan fortfarande se
Bakom mina ögonlock
Dina vackra ögon
Ditt mjuka hår
Dina läppar
Ditt skäggstubb

Din kropp
Dina andetag
Din värme

Ditt leende
Din doft
Ditt skratt
Dina händer

Och det bränner
Bakom mina ögonlock
När jag tänker på det

Och det gör så ont
Att förlora något
Som man nästan hade




Fri vers av Lolloowh
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-11 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh