Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom inte för nära

 

kom inte för nära,

 

 

 ta min vänskap  som jag vill ge den,

 men kräv inte mer

 för min skull och för din

 

 låt det finnas luft och tillit emellan

 äg mig inte utan släpp mig fri,

 då kommer jag tillbaka till dig igen




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-12 14:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kloka ord - lite, lite tveksam är jag i om "vi kan inte utvecklas vidare då" möjligen är att skriva på näsan? Eller känns det bara så för att första raden upprepar titeln? Fint med luften mellan raderna, som symbol för tilliten och friheten.
2016-02-15

    ej medlem längre
Vacker sanning.
2016-02-13

  Bibbi VIP
"Kärleken är kravlös".
2016-02-13

  Åsa Njunjes
Väl talat om vänskap utan allt för hårda krav med "tillåtande utrymme". Relation i medberoende eller symbios lockar inte heller mig.
2016-02-12

    Dan Myrbeck
About your integrity zoon,
tell everybody soon!
2016-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så tänkvärd och sann, är din text!
2016-02-12

    ej medlem längre
Berörande..
2016-02-12

    ej medlem längre
Kärlekens öppna hand är villkor för tillit och trohet.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell