Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar

vinden blåser i mitt ansikte varm och svalkande skön i sommar brisen 

kvällen lägger på ett sådant vackert ljus fyllt av romantik  vågorna från 

 

havet slår mot barget i samma tackt som mitt hjärta jag känner frid i mitt 

sinne min kropp ryser njutsamnt  jag länktar hem långt från den kalla betongen 

 

hem till Åkersberga och min fru våra stillsamma kvällar mitt tok hennes hjärtliga 

skratt när jag driver med henen och annat toerier pusar kyssar grillat planerade 

 

promenader som allrig blev av för vi hadde viktigare saker hemma 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-02-12 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten