Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering

I morgon är det en annan dag
igår var det också en annan dag
vad är det då för dag i dag.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kommer att tänka på en dikt som går så här
"Alla dessa dar som kom och gick inte visste jag att de var livet"
Bra skrivit.
Mvh annokas
2016-02-13

    ADI Nehlin
En alldeles vanlig dag kanske
2016-02-12

  DominiQueen
Annandagen? :S
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson