Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den eviga frågan

Livets eviga fråga som aldrig får något svar
där allting är rätt och inget fel.

Brinner ljuset upp eller ner?

Det man kan konstatera är att i varje fall försvinner upp i rök.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurlig tanke
Mvh annokas
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson