Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tv program i framtiden

Bonde söker fru
Kock söker köksa
Farmen söker grönsaker
Gift vid första ögonkastet
Oxfile söker gryta
Big brother
Idol söker sångare
Jag söker mej själv
Poet söker bokstäver
Man/kvinna söker knull partner
Tandläkare söker patienter




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-12 17:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Antar i så fall att framtiden redan varit här en tio år eller så. Vad värre är, det blir värre... Gift-igt sa Bull, om Bill.
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson