Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att du ska finnas där när jag vill ha dig

Vill bort
Ska ta sista tåget hem
För jag är inte närvarande med dem
Vill hem och sova
Sänker sista ölen och går Götgatan ner

Tänker på dig
Somnar och vaknar upp på slutstation
Drömde om dig

Ingen nattbuss eller lediga taxis
Vill att du ska hämta mig
Vill ligga i din säng igen

Men jag ringer inte
Utan jag sätter mig i ett mossgrönt ställ för metrotidningarna
Och lägger dem över mig
som en filt
Täcker mig med gamla rubriker om kaos och obehag

Försöker finna ro utan dig




Fri vers av artaug
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-13 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug