Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut

Allt vad jag ville
det som jag borde
kvällen är sen nu
inget jag gjorde

Timglas forcerar
sand rinner på
tiden är snabb
så svårt att förstå

Resorna ett äventyr
som aldrig blev
breven för kärleken
jag aldrig skrev

Allt som jag tänkt
och gärna velat göra
omtanke ge bort
vilsna själar beröra

Kärlek komplicerad
jag ville så gärna
få fart på ljuset
en slocknad stjärna

Min älskades hand
nu är det försent
visa vad jag känner
så mjukt och lent

Allt vad jag kunde
som inte blev av
ett avslut att ångra
i nedräkningens nav

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 576 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-17 07:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt skaldat!
2016-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det hjälper inte alltid att vara efterklok...en mycket bra och tänkvärd dikt...
2016-03-22

  Eva Helene VIP
Tankar i en sen timme som berör!
2016-03-20

    Birgersdotter VIP
Vemod -med känsla att allt är försent!Berör.
2016-03-17

    Dan Myrbeck
Tänkvärt & vackert..
2016-03-17

  Ingrid Trolle
Vackra tankar som kom
bort kanske i ett "jag ska
bara göra det där först"
Det är många gånger
svårt att vara sig
själv till lags.
Mycket fint framfört
och väl rimmat
Precis som allting du gör
2016-03-17

    ej medlem längre
Förbaskat bra skaldat
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text om det som borde blivit men inte blev av!
2016-03-17

    ej medlem längre
Dina ord och fina rim lämnar mig till eftertankar...
Klokt och väl skrivet, som alltid från din hand.
2016-03-17

  louisegirl
Vemodsvacker och mycket tänkvärd text
2016-03-17

  Marianne Räf
Mkt bra, lite annorlunda av dig !
2016-03-17

  Ljusletaren
Kramar om/kram
2016-03-17

    ej medlem längre
Vemodig text om att inte känna sig tillräcklig. Något som vi nn!g alla känner igen. Skriven på ditt genuina sätt med fina rim.
2016-03-17

  Anoo Niskanen VIP
Mycket tänkvärda rader!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO