Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsbekännelsen


Föder mina sinnen

Längs ryggen
så lätt mot den
yttersta huden
berör du mig

Och överallt där

DU
möter
JAG

manar du fram

nya varma
utbrott av flödande
blodströmmar

föder mina sinnen
i livets bejakande
sensualitet

Av beröring
är du kommen
Smekning skall
du åter varda
Kärlek är du




Fri vers av Roger VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2004-09-15 23:55



Bookmark and Share


    Galmar
du skriver! Jag får inte nog, så mitt i prick!
2004-09-20

  Maria Brundin
Otroligt bra! Kan inte säga mer än så...:)
/M
2004-09-19

    Barbro. Norberg-Rönnlund
fullkomlig !
2004-09-19

  reback
...känsla i denna dikt. Skyndar mig snabbt att rekommendera!!! Föll speciellt för "livets bejakande sensualitet" Åhhh, ljuvligt är bara förnamnet.
2004-09-17

    Göte Holmlund
är du kommen...då dök det upp en bild av ett provrörsbarn...förlåt
2004-09-16

    Yvonn
beskrivning av den fysiska närvarons revolution...skulle jag skriva..*S
-förlorade mig för ett ögonblick i subjektiv njutning~~
2004-09-16

    Yvonn

2004-09-16

  Anette Blomberg
Denna bön skall jag läsa inför hopp om förlösning. Alldeles underbar!
2004-09-16

  Anna H
ovh härlig. Där vill jag vara, där dessa utbrott av flöden sker. Kan jag få vara mitt emellan DU och JAG? Jag vill så gärna ha lite närhet...
2004-09-16

  Roger VIP

2004-09-16

  a.m
men visst, knepiga radbryt som funkar. Impad är jag.
2004-09-16

    Göte Holmlund
avslut mkt bra!
2004-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP